Bokkenollenfestijn in Gerwen

Op donderdag 11 augustus 2011 zal voor de eerste keer een bokkenollenfestijn in Gerwen
worden georganiseerd (op het terrein van de kindervakantieweek Alvershool 4/4a).

Bokbier is het ingrediënt wat nodig is om te kunnen Bokkenollen.

Op donderdag om 19.00 uur, na eerst grondig het parcours te hebben verkend, starten de eerste teams voor een spannende wedstrijd Bokkenollen. Het Bokkenollen gebeurt in teamverband; lopers onder begeleiding van een coach starten met een dienblad voorzien van een flesje bokbier en vier met bokbier gevulde glazen en leggen een parcours  af om te trachten zo snel en zo veel mogelijk bokbier aan de finish terug te bezorgen. Het parcours is voorzien van enkel eigengemaakte en spectaculaire hindernissen.

Voor de uiteindelijke klassering is de tijd en het gewicht van het teruggebrachte bokbier bepalend voor de uiteindelijke klassering. Voor beiden krijgt men punten toegekend.

Voor de teams wordt voor douchegelegenheid gezorgd na het lopen van het parcours, neem dus dubbele kleding mee want je wordt zeker nat tijdens het parcour!

Na het Bokkenollen is er nog een hapje en een drankje in de tent.

Wij hopen op een spectaculaire avond en rekenen op uw komst: Iedereen boven de twaalf jaar kan meedoen: minder validen of watjes kunnen coachen of anders langs de lijn aanmoedigen!

Voor nader info of opgave : bokkenollen-in-gerwen@hotmail.nl of Bram Daams
tel. 06-51747439 bramdaams@hotmail.com

Zie tevens www.youtube.nl (bokkenollen)